LINEUP 2016

Time Presentation
10:00-10:45 “Rendering made fast, easy and accurate with KeyShot“
Dries Vervoort, Luxion, Aarhus/Denmark
Break 15 minutes
11:00 – 11:45 “Making of: Nike Air Max 1“
Matthias Zabiegly, Aixsponza Munich/Germany
Break 15 minutes
12:00 – 1245 “Procedural Workflows in Cinema 4D”
Orestis Konstantinidis, Maxon/Friedrichsdorf, Germany
Lunch Break
1h
 We have lunch together downstairs in the Restaurant
13:45-14:30 ” Making of: Mercedes Benz – Backstage”
Henning Westerwelle, Infected Post, Hamburg/Germany
Break 15 minutes
14:45-15:30 “From mice and monsters – a sketch hits the big screen”
Christian Asmussen, TrickStudio Lutterbeck GmbH, Cologne, Germany
Break 15 minutes
15:45-16:30 “Making of: Recent Projects”
Tim Borgmann, Wuppertal/Germany
Break 15 minutes
16:45-17:30 “Creating a massive city and landscape in Softimage and Isotropix Clarisse”
Jasper Scheepbouwer,  Planet X FX, Amsterdam/Netherlands
Break 15 minutes
17:45-18:30 “Designing with VFX”
Moritz Schwind, Aixponza, Munich/Germany
18:30 TOMBOLA and Goodbye
from 19:00 Having dinner and some beer in the city. HERE at “Früh bis Spät”
Maxon will sponsor the first drink!